Primul pas spre un parteneriat de succes constă în cunoașterea reciprocă a părților implicate, iar mai jos dorim să vă aducem la cunoștință câteva informații despre echipa care operează IoraMec Logistics cu succes de mai mulți ani. Societatea noastră a luat ființă în anul 2002, fiind o societate cu capital integral privat. În anul 2014, după o experiență de 12 ani în care am satisfăcut cu succes nevoile proprii de transport, am dezvoltat și servicii de transport și logistică, pentru a deservi cererea mare de pe piață. Am diversificat activitatea companiei tocmai din dorința de a asigura clienților noștri calitate și profesionalism în furnizarea de soluții logistice complete de transport rutier intern și internațional, iar astăzi suntem un important jucător pe piața transportului rutier de mărfuri din România și nu numai.
Echipa noastră nu a pierdut niciun client de când am început activitatea, iar acest mesaj se dorește a fi un prim pas spre stabilirea încă unui parteneriat de încredere și durată. De data aceasta cu dumneavoastră!

Calitatea serviciilor oferite de IORAMEC LOGISTICS se datorează procedurilor de transport bine implementate în cadrul companiei, fiind respectate cu strictețe de către toți angajații.

Ne remarcăm în sectorul transporturilor de marfă ca o companie ambițioasă, serioasă, capabilă să indeplinească orice solicitare de transport. Suntem prompți și vă punem la dispoziție serviciile noastre la orice oră din dorința de a fi mereu aproape de nevoile clienților noștri. Nu o spunem noi, ci o spun chiar partenerii noștri.

Indiferent de natura solicitărilor ori de necesitățile și comenzile dumneavoastă, garantăm calitatea seviciilor de transport și, după caz, găsirea unor soluții optime necesare pentru ca toate cererile primite să fie satisfacute.

Implementarea standardelor calităţii SR EN ISO 9001:2001, de mediu SR EN ISO 14001:2005 și al sănătății și securității ocupaționale OHSAS 18001:2004 certifică profesionalismul companiei noastre pe piața de profil internă și internațională.

Dorim să fim prima dumneavoastră opțiune atunci când aveți nevoie de servicii de transport și vrem să vă puteți baza pe serviciile oferite de către noi. Pentru a ne atinge acest scop nu facem rabat de la calitate și nu ne dăm înapoi de la niciun efort. 

Contactați-ne cu încredere și vom fi alături de dumneavoastră! 

Care este următoarea dvs. destinație?

Pentru a vă putea oferi cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri trebuie să aflăm câteva lucruri exacte despre nevoile pe care le aveți. Dumneavoastră faceți un prim pas prin completarea unui scurt formular, iar de acolo preluăm noi!
CEREȚI OFERTA