Calitatea serviciilor noastre se datorează procedurilor de transport bine implementate în cadrul companiei, fiind respectate cu strictețe de către toți angajații.

Transport rutier

Vă punem la dispoziție un sistem de transport rutier foarte bine pus la punct, care deserverște cu succes atât zonele interne din România, cât și numeroase regiuni internaționale, oriunde în Europa.

Depozitare, manipulare, etichetare marfă

Prin intermediul partenerilor specializați vă putem ajuta cu depozitare mărfuri generale voluminoase, cu încărcare, descărcare, transbordare, consolidare, deconsolidare și etichetare marfă.

Vamă și antrepozitare

Vă punem la dispoziție servicii de vamă și antrepozitare oriunde în Europa. Suntem prompți și dispunem de toate specializările necesare pentru a vă asigura că serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate.

Consultanță pentru proiecte logistice

Avem o echipă de profesioniști extrem de bine pregătiți, gata oricând să vă ofere consultanță de top pentru orice procese logistice aveți nevoie. Vă stăm mereu la dispoziție pentru o discuție în vederea colaborării.

Care este următoarea dvs. destinație?

Pentru a vă putea oferi cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri trebuie să aflăm câteva lucruri exacte despre nevoile pe care le aveți. Dumneavoastră faceți un prim pas prin completarea unui scurt formular, iar de acolo preluăm noi!
CEREȚI OFERTA